Use of this website is done by cookies, which are described in the privacy policy. Okay
PREMIUM TUNING
SALE! NEWS

ELSŐ A MINŐSÉG!

Az A-Zperformance Prémium Tuning felsőkategóriás tuning alkatrészek gyártója és forgalmazója. Saját termékeink egyedileg, kézi munkával készülnek a legnevesebb magyarországi tuning műhelyekben az autósportban elismert magyar és külföldi szakemberek hozzáértésével. A forgalmazott alkatrészek szintén a legmagasabb minőséget képviselik, mind neves, komoly műszaki tudással rendelkező gyártóktól érkeznek. Folyamatosan fejlesztjük és tökéletesítjük a saját gyártású termékeinket, és keressük a legjobb és a legújabb, valós teljesítmény fokozásra alkalmas, minőségi megoldásokat. Egyedi igényeket is nagy számban teljesítünk, legyen az alkatrész tervezés, gyártás, különleges tartozékok beszerzése, vagy műszaki tanácsadás. Specialitásunk az egyedi, rozsdamentes sport és verseny kipufogó rendszerek tervezése, gyártása és felszerelése, utcai autók karosszéria merevítése, és karbon hatású, optikai tuning elemek készítése.

A-Zperformance alapítói

Almási Zoltán
Termékfejlesztő, Tuner, SAAB tuner, aktív élsportoló, sakk nagymester

„Tunerként is ugyanaz a maximalizmus, győzni vágyás és alaposság motivál, mint amikor sakkozom. A sportolóként megszerzett tapasztalataim kiválóan alkalmazhatók az autók teljesítmény növelése terén, hiszen itt is egy összefüggő, bonyolult logikai rendszert kell átlátni, és ugyanúgy ismerni kell minden egyes lehetséges lépés előnyét és hátrányát. Sakk nagymesterként 2002-től foglalkozom tuninggal, ebben az évben vettem meg első SAAB-omat, amelynek fokozatos átépítése és fejlesztése azóta is tart. Az eredetileg kényelmes 185 lóerős 9-3 utazóautó mára 400 lóerős sportkocsivá alakult át a kezeim között, könnyedén hagyja maga mögött a legnevesebb márkákat is. Hosszú évek tanulása, fejlesztői tapasztalata, számtalan kipróbált alkatrész és az egyre több személyes bátorítás érlelte meg bennem azt a gondolatot, hogy ezt a tudást saját vállalkozás keretében is tovább tudjam adni.”

Róbert Gábor
Termékfejlesztő, webshop fejlesztő, az A-Zperformance mellett egy autóipari piackutató cég felső vezetője

„Sose tudnátok meg, hogy milyen jó termékeink vannak, ha a megjelenésünkkel, a honlapunkkal nem foglalkoznánk, nem fejlesztenénk minden nap ugyanúgy, ahogy a termékeinket is. Vásárlóink és az érdeklődők többsége az internetről érkezik, többnyire a közösségi médiából és a honlapunkról ismer minket, így nem is kérdés, hogy egy látványos, gyorsan megtalálható és folyamatosan frissülő weblap ugyanannyira fontos, mint a profi kínálat. 2014-ben indítottuk első, SAAB tuningra specializált honlapunkat, 2018. februárban pedig megnyitottuk a „Premium Tuning” és „Premium Felni” oldalainkat, ahol már a legismertebb márkákhoz is megtalálhatók a legjobb minőségű, professzionális tuning alkatrészek, és az egyedülálló felni választékunk. Követhetsz minket a Facebook-on, az Instagramon és a Youtube-on is, ahová rendszeresen kitesszük az alkatrészek fejlesztése és gyártása során készült legjobb képeinket, és minden olyan tartalmat, amit érdekesnek és fontosnak találunk.”