Az oldalunk használhatóságának érdekében sütiket (cookie) használ, amelyek leírását az adatvédelmi tájékoztatónkban találod. Rendben
PREMIUM TUNING
AKCIÓK! HÍREK
AIRTEC intercooler ULTIMATE széria NISSAN R35 GT-R 1500 lóerőig
Kattintásra galéria nyílik
AIRTEC intercooler ULTIMATE széria NISSAN R35 GT-R 1500 lóerőig AIRTEC intercooler ULTIMATE széria NISSAN R35 GT-R 1500 lóerőig AIRTEC intercooler ULTIMATE széria NISSAN R35 GT-R 1500 lóerőig AIRTEC intercooler ULTIMATE széria NISSAN R35 GT-R 1500 lóerőig AIRTEC intercooler ULTIMATE széria NISSAN R35 GT-R 1500 lóerőig AIRTEC intercooler ULTIMATE széria NISSAN R35 GT-R 1500 lóerőig AIRTEC intercooler ULTIMATE széria NISSAN R35 GT-R 1500 lóerőig AIRTEC intercooler ULTIMATE széria NISSAN R35 GT-R 1500 lóerőig AIRTEC intercooler ULTIMATE széria NISSAN R35 GT-R 1500 lóerőig AIRTEC intercooler ULTIMATE széria NISSAN R35 GT-R 1500 lóerőig AIRTEC intercooler ULTIMATE széria NISSAN R35 GT-R 1500 lóerőig AIRTEC intercooler ULTIMATE széria NISSAN R35 GT-R 1500 lóerőig AIRTEC intercooler ULTIMATE széria NISSAN R35 GT-R 1500 lóerőig AIRTEC intercooler ULTIMATE széria NISSAN R35 GT-R 1500 lóerőig
2 529,00 Euro
Áfával Áfa nélkül
Tedd a kosárba!
A bruttó ár (Áfával) 0% áfát tartalmaz, amennyiben a postázási vagy átadási ország: United States
Választék
AIRTEC intercooler ULTIMATE széria NISSAN R35 GT-R 1500 lóerőig 2 529,00 Euro
Gyártó

Gyári cikkszám: ATINTNIS02

Rendelésre!
A kiszállítás várható napja:
2024.11.07

AIRTEC intercooler ULTIMATE széria NISSAN R35 GT-R 1500 lóerőig

Az elmúlt 2 évre kiterjedő fejlesztési folyamatot követően az AIRTEC Motorsport büszkén dobta piacra új, nagy teljesítményű, 4-es fokozatú és fokozatosan módosított R35 GT-R-hez alkalmas nagy teljesítményű hűtőberendezéseket, amelyek a legmagasabb szintű hűtési hatékonyságot és teljesítményt igénylik pálya vagy gyors közlekedésre.

MŰSZAKI ADATOK

Átfogó készletünket alapos kutatás után az Egyesült Királyságban terveztük, fejlesztettük és teszteltük. Ez alatt az idő alatt kipróbáltuk és teszteltük a végtartályok különféle kialakításait, a nyomócső csatlakozókat, valamint a cső és az uszony, valamint a rúd és lemez magot.

Az optimális teljesítmény érdekében választott kivitel 3 hüvelykes be- és kimeneti csövek, amelyek az egyedi végtartályokon keresztül szabadon áramolnak egy hatalmas, 110 mm mély rúd és lemez magba, amely 1500 LE teljesítményre képes. A kialakítás teljes mértékben kihasználja a jármű alsó rácsterületét, és szögletes légterelővel rendelkezik, amely tovább segíti az áramlást.

Ezért jelentősen megnő a felület és a térfogat a standardhoz képest, és gyökeresen csökkenti a töltési hőmérsékletet, ami ideális a megnövelt nyomáson futó tuningolt GT-R-ekhez.

A készlet szépen illeszkedik az eredeti lökhárító mögé, de módosítani kell az eredeti műanyag intercooler burkolatot. A kiterjedt készlet egy 20 darabos nagynyomású csőből és tömlőcsatlakozó készletből is áll, amely turbó előtti indukciós csöveket és AIRTEC habszűrőket tartalmaz, valamint a felszereléshez szükséges összes szerelvényt.

Főbb jellemzők:

Hatalmas bar& plate mag 1500 lóerőre képes

3 ”szabadon áramló be- és kimenetek

560 mm x 380 mm x 110 mm mag

A CAD végtartályokat tervezett a levegő áramlásának optimalizálása érdekében

Teljes felszerelési útmutatóval érkezik

Bizonyított teljesítménynövekedés és hűtési hatékonyság

Kapható Pro-Series fekete vagy természetes ezüst színben

Kérjük, vegye figyelembe: A szilikon tömlők csak fényes fekete színben kaphatók.


Különböző elérhető kifúvó szelep (BOV) opciók állnak rendelkezésre, lásd alább:

1. lehetőség: Válassza az eredeti (készlet) kifúvató szelepek megtartását

2. opció: Frissítsen a Turbosmart Dual Port BOV-ra, ideális csavarható teljesítmény-frissítés bármely Nissan GT-R-re, amelyet úgy terveztek, hogy felszabadítsa a gyárinál magasabb szintet, ami elengedhetetlen a 4. vagy annál magasabb fokozaton futó járművekhez

3. opció: Egyéni karimákkal módosíthatjuk a töltőcső készletet, hogy megfeleljen a kívánt BOV beállításnak (részvény, HKS, kapzsi stb.). Kérjük, hogy megrendeléskor vegye fel velünk a kapcsolatot, mert további díjak merülnek fel

Forgalmas időszakokban ennek a terméknek a gyártási átfutási ideje 3-4 hét lehet.

TOVÁBBI MŰKÖDÉSEKHEZ MURRAY-RÖGZÍTŐK 129,95 GBP + ÁFA-val - HÍVJON MEGRENDELÉST (Kérjük, vegye figyelembe, hogy a készlet alapfelszereltségként kiváló minőségű JCS rozsdamentes kapcsokkal van ellátva)

Értékelések átlaga

Nincs értékelés