Az oldalunk használhatóságának érdekében sütiket (cookie) használ, amelyek leírását az adatvédelmi tájékoztatónkban találod. Rendben
PREMIUM TUNING
AKCIÓK! HÍREK
Airtec intercooler STAGE 3 TOYOTA YARIS GR
Kattintásra galéria nyílik
Airtec intercooler STAGE 3  TOYOTA YARIS GR Airtec intercooler STAGE 3  TOYOTA YARIS GR Airtec intercooler STAGE 3  TOYOTA YARIS GR Airtec intercooler STAGE 3  TOYOTA YARIS GR Airtec intercooler STAGE 3  TOYOTA YARIS GR Airtec intercooler STAGE 3  TOYOTA YARIS GR Airtec intercooler STAGE 3  TOYOTA YARIS GR Airtec intercooler STAGE 3  TOYOTA YARIS GR Airtec intercooler STAGE 3  TOYOTA YARIS GR
999,30 Euro
Áfával Áfa nélkül
Tedd a kosárba!
A bruttó ár (Áfával) 0% áfát tartalmaz, amennyiben a postázási vagy átadási ország: United States
Gyártó

Gyári cikkszám: ATINTYGR2

Rendelésre!
A kiszállítás várható napja:
2024.11.12
AIRTEC intercooler for the TOYOTA YARIS GR

Az AIRTEC egyesült királyságbeli főhadiszállásán frissen kifejlesztett büszkék vagyunk arra, hogy piacra dobjuk csúcsminőségű intercooler készletünket, lépcsős maggal és integrált ütközőrúd-kialakítással, amely a módosított Toyota Yaris GR-tulajdonosokat célozza meg, akik a legmagasabb szintű hűtési hatékonyságot és teljesítményt szeretnék elérni a pálya vagy a pályán. gyors úthasználat.

A kiváló minőségű porszórt fekete kivitelben kapható átfogó készlet közvetlenül helyettesíthető, és Pro Hoses szilikon csatlakozókkal van kiegészítve, hogy illeszkedjen a szabványos csomagtartó csövekhez – vagy választhatja az opcionális és rendkívül előnyös nagy töltőcsőkészletünket .

Felhívjuk figyelmét, hogy nem illeszkedik az AIRTEC Motorsport olajhűtőhöz (ATMSYGR04). ÚJ Stage 3 olajhűtő – HAMAROSAN.

Az Egyesült Királyságban található AIRTEC főhadiszállásán frissen kifejlesztett büszkék vagyunk arra, hogy piacra dobjuk a tökéletes specifikációjú intercooler készletünket integrált ütközőrúd-kialakítással, amely a módosított Toyota Yaris GR-tulajdonosokat célozza meg, akik a legmagasabb szintű hűtési hatékonyságot és teljesítményt kívánják pályán vagy gyors közúti használat során.

A kihívás
Korábbi Stage 1 intercoolerünket a korabeli tuningolt Yaris GR modellek kiszolgálására fejlesztették ki, és népszerű frissítéssé vált. A Yaris GR tuning lehetőségei azonban azóta fejlődtek, és világossá vált, hogy szükségünk van egy nagyobb intercooler-csomagra, amely jobban illeszkedik a nagy teljesítményű, erősen tuningolt autókhoz, miközben jövőbiztossá tesszük őket a további tuningfejlesztéshez.

A megoldás
Ennek eredményeként a lehető legnagyobb intercooler készletet fejlesztettük ki, és a lehető legtöbbet hoztuk ki a lökhárító mögött rendelkezésre álló területből egy lépcsős magkialakítással, amely a teljes első hűtőrács mögött emelkedik. Az intercooler készletek fejlesztésében szerzett tapasztalataink felhasználásával, amelyek integrálják a csere ütközőrúd-konstrukciót, képesek voltunk CNC-megmunkálni a tuskókonzolokat, amelyek lehetővé tették az intercooler rögzítését. Ezzel az új intercooler hatalmas, 143%-os összkapacitásnövekedést kínál az eredeti intercoolerhez képest (54%-kal nagyobb, mint a Stage 1 készletünk), és az elülső területének óriási, 121%-os növekedést mutat a szabványhoz képest (78%-kal több). 1. szakaszunk), amely lehetővé teszi, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a biztosított légáramlásból.

A nagy átfolyású, öntött egyrészes öntött végtartályainkkal együtt, amelyek biztosítják az áramlás helyes és hatékony irányítását, a Stage 3 AIRTEC Motorsport intercooler egy megnövelt, 60 mm-es bemenettel is rendelkezik, hogy illeszkedjen a kimenethez, és együtt a készlet sokkal nagyobb hatékonyságot és térfogatot biztosít. mind a standard, mind a Stage 1 intercoolereink felett, amit a tesztelés során bebizonyított.

A kiváló minőségű, porszórt fekete kivitelben kapható átfogó készlet közvetlenül helyettesíthető, és Pro Hoses szilikon csatlakozókkal van kiegészítve, hogy alkalmazkodjanak a szabványos nyomásfokozó csövekhez – vagy választhatja az opcionális és rendkívül előnyös nagy nyomásfokozó csőkészletünket . Ezenkívül minden szerelvényt és szerelvényt, valamint részletes felszerelési útmutatót tartalmaz.

Kötelező módosítás azok számára, akik csak a legjobbat keresik módosított Yaris GR modelljeikhez.

A tesztelés
A 420 lóerős AIRTEC Motorsport fejlesztésű autónkkal az egyesült királyságbeli Snetterton Circuit-en végzett pályatesztek során egymás után naplóztuk az 1. és 3. szakasz bemeneti és kimeneti hőmérsékletét.

A számok azt mutatják, hogy ilyen magas teljesítmény mellett egy forró kör során a Stage 1 harcba kezd a stabil töltési hőmérséklet fenntartásáért, a 15 fokos tartomány pedig kiemeli a magas és tartós töltőnyomás elleni küzdelmet. A Stage 3 intercooler felszerelésével azonban az ábrák azt mutatják, hogy a nagyobb mag és a megnövekedett légáram sokkal egyenletesebb töltési hőmérsékletet biztosított a teszt során, amelyet mindössze 5 fokos hőmérséklet-tartomány emel ki.

Ítélet: Mindkét intercooler magas szintű hatékonyságot mutat, több mint 200 fokkal csökkenti a töltőlevegő hőmérsékletét, és több mint 90%-os hatékonyságot jelent, de a Stage 3 hosszabb ideig képes fenntartani ezt a szintet, ami kulcsfontosságú a jól hangolt autók biztonságos működéséhez hosszabb ideig időszakok.

T1 – TEMPERATURE IN
T2 – TEMPERATURE OUT

Méretek:
OEM intercooler
Szélesség: 645
mm Magasság : 145 mm
Mélység: 80 mm
Űrtartalom: 7,5 liter
Elülső terület: 9 353 cm²

AIRTEC Motorsport intercooler
Szélesség: 610
mm Magasság: 330 mm
Mélység: 110-70 mm lépcsős mag
Űrtartalom: 18,2 liter
Elülső terület: 20 625 cm²

 

Jellemzők:

  • Kifejezetten a Yaris GR modellhez tervezték
  • Kipróbált teljesítmény erősen tuningolt autókon
  • 143%-os növekedés a teljes kapacitásban az eredetihez képest
  • 121%-os növekedés az elülső területen a szabványhoz képest
  • 60 mm-re megnövelt bemeneti cső
  • Opcionális nagy nyomásfokozó csőkészlet
  • Hatalmas hűtési képesség növekedés
  • Beépített ütközőrúd kialakítás
  • Nagy átfolyású, öntött egyrészes öntött végtartályok
  • Porszórt fekete felület
  • Tartalmazza a szerelvényeket és a szerelvényeket
  • Részletes szerelési útmutató mellékelve


Értékelések átlaga

Nincs értékelés