Az oldalunk használhatóságának érdekében sütiket (cookie) használ, amelyek leírását az adatvédelmi tájékoztatónkban találod. Rendben
PREMIUM TUNING
AKCIÓK! HÍREK
do88 Intake system, GR Supra A90 / BMW Z4 G29
Kattintásra galéria nyílik
do88 Intake system, GR Supra A90 / BMW Z4 G29 do88 Intake system, GR Supra A90 / BMW Z4 G29 do88 Intake system, GR Supra A90 / BMW Z4 G29 do88 Intake system, GR Supra A90 / BMW Z4 G29 do88 Intake system, GR Supra A90 / BMW Z4 G29
1 041,79 USD
Áfával Áfa nélkül
Tedd a kosárba!
A bruttó ár (Áfával) 0% áfát tartalmaz, amennyiben a postázási vagy átadási ország: United States
Gyártó

Gyári cikkszám: LF-230-INL-OE

Rendelésre!
A kiszállítás várható napja:
2024.07.08
do88 Intake system, GR Supra A90 / BMW Z4 G29

A do88 büszkén mutatja be a Toyota GR Supra 3.0 A90 (MK5) és a BMW Z4 M40i szívórendszerét, amelyet nagy teljesítményre terveztek!

A szűrés, a légáramlás és a hő a legfontosabb szempontok egy turbófeltöltős motor új szívórendszerének tervezésekor.

Do88 szívórendszerünket úgy fejlesztettük ki, hogy a turbót jó szűréssel, jobb légáramlási útvonallal biztosítsa, miközben alacsony bemeneti hőmérsékletet is fenntart. Ennek a B58 Gen 2 szívórendszernek az egyik tervezési kihívása a hely, amely közvetlenül a kipufogócső mellett van, amely gyorsan elszívja ezt a helyet a motortérben.

A magas légbeszívási hőmérséklet borzalmas a motor teljesítményére nézve, mivel a turbónak forró, kevésbé sűrű levegővel kellene lendületet adnia. Ez az oka annak, hogy a teljesen zárt szívórendszer az egyetlen módja annak, hogy az IAT-ek minimálisra csökkenjenek. A teljesen tömített rendszer azonban kihívást jelent, mivel korlátozza azt, hogy a levegőszűrő doboz alján csak egy készletlevegőt kell beszívni. A fejlesztés során észrevettük, hogy a rendszernek másodlagos levegő betáplálást kell biztosítania ennek a korlátozásnak a megszüntetéséhez. Zárt légdobozunkban hővédő pajzs is található, amely minimalizálja a kipufogócső sugárzó hőátadását. A megfelelő légtérfogat biztosítására a szűrő körül egy nagy, 7”-es légdobozt terveztünk, amely természetesen hagy helyet a merevítőelemek számára is.

A készletbeszívó tömlő cseréjeként egy simább, nagyobb széncsőre. 105 mm-es (4,1 hüvelyk) átmérővel kezdődik, és zökkenőmentesen elvékonyodik, hogy illeszkedjen a turbó bemenetéhez. A szívócsőre van szerelve a nagy, egyedi tervezésű légszűrőnk. A szűrő sűrűn kötött pamutgézzel rendelkezik a kiváló szűrés érdekében. Természetesen mosható és újrafelhasználható az optimális teljesítmény és a hosszú élettartam érdekében.

A rendszer néhány különböző elrendezésben kapható. Kompatibilis az OE turbó bemenettel - de a do88 CNC megmunkálású Turbo bemeneteivel is. Turbó bemeneteink két különböző változatban kaphatók, OE vagy Pure 800 hibrid turbóhoz. Mindkettőnek hatalmas, 89 mm-es (3,5") tömlőcsatlakozása van a bemeneti cső felé, és gondosan kiszámított áramlás-optimalizált sugara van, ami nagyban javítja a légáramlást. A do88 Turbo bemenet hatékonyan eltávolítja az összes szűk keresztmetszetet a turbó előtt, hogy elkerülje a túlfeszültséget és nagy teljesítményű kimenetek!

A SuperFlow SF1020 áramlási próbapadunkon végzett tesztek egyértelműen demonstrálják ennek az opcionális Turbo bemenetnek a fontosságát. A szívórendszer önmagában jelentős, XX %-os légáramlásnövekedést tesz lehetővé. A do88 Turbo bemenettel kombinálva (az OE Turbo-hoz) a teljes légáramlás-növekedés óriási XX%-os! Erősen ajánljuk ezt a kombinációt.

Az eredeti légszűrő dobozt és a turbó bemeneti tömlőt olyan elemekkel tervezték, amelyek minimalizálják a turbó és a légbeszívás által keltett zajt. Pontosabban, a gyári szívótömlő két hangtompítóval rendelkezik, amelyek biztosítják a turbó csendes működését. Ezzel szemben a szívórendszerünkben nincsenek ezek a zajcsökkentő elemek, így hallhatóbb turbódob és indukciós hang hallható.

A készlet három változatban kapható, a turbó alkalmazástól függően:

Do88 turbó bemenet nélkül. A szívórendszer az OE műanyag turbó bemenetéhez csatlakozik.
Beleértve a CNC-megmunkálású do88 Turbo bemenetet*, amelyet eredeti turbóhoz terveztek. MEGJEGYZÉS olvassa el*.
Beleértve a Pure 800 turbófeltöltőhöz tervezett CNC-megmunkálású do88 Turbo bemenetet*. MEGJEGYZÉS olvassa el*.
* A do88 Turbo bemenet nem tartalmaz forgattyúház-fűtőelemet, ami azt jelenti, hogy az autó kábelcsatlakozója le lesz választva. Javasoljuk, hogy készítsen egyéni dallamot a CEL (Check Engine Light) elkerülése érdekében.

Főbb jellemzők:

Nagy, 105 mm-es (4,1”) egyedi tervezésű pamut légszűrő sűrűn kötött pamut gézzel. A szűrőt szűrőolaj nélkül szállítjuk, ezért javasoljuk, hogy a levegőszűrőt pamutszűrő olajjal alkalmazzák, hogy növeljék a levegő szűrését, ha poros környezetben vezeti az autót. Használhat például "WAFLU250" cikkszámú BMC szűrőolajat.
Mosható légszűrő az optimális teljesítmény és a hosszú élettartam érdekében.
Javasoljuk, hogy 10 000 km-enként tisztítsa meg a légszűrőt, kérjük, használjon univerzális pamut légszűrőkhöz készült tisztítószert. Használhatja például a "WADET500" cikkszámú BMC mosófolyadékot.
Teljesen zárt/zárt kialakítás, amely biztosítja, hogy csak hideg levegőt szállítsunk, hogy az IAT alacsonyan maradjon.
Precíziós tervezésű, korlátlan légáramlásra optimalizált kialakítás.
Tuningolt motorokhoz, hibrid turbókhoz és nagy turbókészletekhez optimalizálva.
Akár XX %-kal növeli a légáramlást az eredeti turbóhoz tervezett, opcionális do88 Turbo bemenettel együtt.
Csökkentett nyomásesés és terhelés a gyári alkatrészeken az OE bevitelhez képest.
Továbbfejlesztett fojtószelep és gyorsító reakció.
Sima kialakítás éles vagy durva ívek vagy korlátozások nélkül.
Fokozott indukciós hangot ad ki a turbófeltöltőből és a váltószelepből.
Kompatibilis a legtöbb jövőbeli moddal, azaz a turbófrissítésekkel.
UV- és hőálló, magasfényű átlátszó lakk a tartós védelemért.
Értékelések átlaga

Nincs értékelés