Az oldalunk használhatóságának érdekében sütiket (cookie) használ, amelyek leírását az adatvédelmi tájékoztatónkban találod. Rendben
PREMIUM TUNING
AKCIÓK! HÍREK
MASATA aluminium nyomócső készlet BMW N55 F87 M2
Kattintásra galéria nyílik
MASATA aluminium nyomócső készlet BMW N55 F87 M2 MASATA aluminium nyomócső készlet BMW N55 F87 M2 MASATA aluminium nyomócső készlet BMW N55 F87 M2
279,31 USD
Áfával Áfa nélkül
Tedd a kosárba!
A bruttó ár (Áfával) 0% áfát tartalmaz, amennyiben a postázási vagy átadási ország: United States
Gyártó

Gyári cikkszám: MST0008

Rendelésre!
A kiszállítás várható napja:
2024.11.10
MASATA aluminium nyomócső készlet BMW N55 F87 M2

Tapasztalt már egy kifújt gyári csövet, vagy egyszerűen csak frissíteni szeretne? A műanyagból készült OEM töltőcsöveket nem úgy építették, hogy ellenálljanak a gyorsabb gyorsulásért járó extra lökéseknek, így hangoláskor különösen megrepednek. De ez ne korlátozza vezetési élményét! A Masata töltőcső-frissítés, amelyet kifejezetten az N55-ös motorral szerelt BMW F87 M2-hez terveztek, prémium repülőgép-alumíniumból készült. Az eredmény egy könnyű és tartós karosszéria, amely biztosítja a hosszú távú teljesítményt, és gyorsabban reagál a gázkar, miközben csökkenti a turbó késleltetését is. Ez a csere azoknak is előnyös, akik egyszerűen csak hosszú távon szeretnék biztosítani gépük egészségét, a nagy futásteljesítményű autóknál pedig különösen nagy a veszélye annak, hogy a gyári cső megreped a kopástól.

Ez a készlet tartalmazza az összes szükséges alkatrészt a töltőcsőrendszer frissítéséhez; és támogatja a metanol befecskendezést a mellékelt 1/8”-os Meth Bung-gal azok számára, akik jelenleg használják vagy szeretnének a jövőben. A töltőcső CNC megmunkálású karimával érkezik, amely biztosítja az OEM kompatibilitást, így nincs szükség további módosításokra a frissítéshez. Kerülje el a kifújást, és nyugodjon meg, ha megvásárolja ezt a Masata alumínium BMW F87 M2 töltőcsövet.

A szabványos változattól eltérően a Masata N55 F87 M2 töltőcső nagyobb átmérőjű fordulatokkal jobb légáramlást és tökéletes teljesítményt biztosít.

Hozzáadhatja az OEM-etC-csipeszés aO-gyűrűha a tied hiányzik vagy sérült.

CNC megmunkálású karima
Fekete bevonattal
Nagyobb átmérő az F87 M2 (N55) számára
Kiváló minőségű alumínium
OEM szerelési rendszer
Tartalmazza a telepítéshez szükséges összes hardvert
1/8" NPT meth dugó
Masata élettartam garancia

BMW N55 F87 M2 (2015+)

Értékelések átlaga

Nincs értékelés