Az oldalunk használhatóságának érdekében sütiket (cookie) használ, amelyek leírását az adatvédelmi tájékoztatónkban találod. Rendben
PREMIUM TUNING
AKCIÓK! HÍREK
Do88 VW Golf MK8 GTI / R karbon motor védő burkolat
Kattintásra galéria nyílik
Do88 VW Golf MK8 GTI / R karbon motor védő burkolat Do88 VW Golf MK8 GTI / R karbon motor védő burkolat Do88 VW Golf MK8 GTI / R karbon motor védő burkolat Do88 VW Golf MK8 GTI / R karbon motor védő burkolat Do88 VW Golf MK8 GTI / R karbon motor védő burkolat Do88 VW Golf MK8 GTI / R karbon motor védő burkolat Do88 VW Golf MK8 GTI / R karbon motor védő burkolat
539,19 USD
Áfával Áfa nélkül
Tedd a kosárba!
A bruttó ár (Áfával) 0% áfát tartalmaz, amennyiben a postázási vagy átadási ország: United States
Gyártó

Gyári cikkszám: MK-100

Rendelésre!
A kiszállítás várható napja:
2024.06.26
Do88 VW Golf MK8 GTI / R karbon motor védő burkolat

FITS MODEL
VW Golf (MK8)
Model years: 2020-
Model: GTI, R, Clubsport, ED45

Cupra Formentor
Model years: 2020-
Model: VZ (2.0 TSI)
OE-REF. / REPLACES
06Q103925L

TERMÉKLEÍRÁS
Bemutatjuk exkluzív szénszálas motorburkolatunkat, amelyet kifejezetten az MK8 Golfhoz terveztünk. Ez a kifinomult tartozék arról szól, hogy jelentős esztétikai fejlesztést biztosít a motortéren, lecserélve az unalmas gyári burkolatot.

Lenyűgöző kivitelével ez a motorburkolat agresszív, modern teljesítményt kölcsönöz motorterének. Tökéletesen illeszkedik a külső dizájnhoz.

A 2x2 twill szövésű prepreg szénből készült és hőálló, fényes átlátszó bevonattal van ellátva, amely kiváló hőállóságot és tartósságot biztosít.  UV-védelmet adnak hozzá, hogy megakadályozzák az idő múlásával sárgulást.

A gyári beépítési pontok megtartásával és az OEM-stílusú gumigyűrűk beépítésével a szénszálas motorburkolatunk közvetlenül helyettesíti a gyári alkatrészt, nem igényel módosítást. Ez egy egyszerű módja annak, hogy egy csipetnyi „wow”-t adjon MK8 Golf motorteréhez.

Megjegyzés: A fotókon a külön megvásárolható do88 V2 szénszívó rendszerünk is látható , amely hozzáillő szénszálas kivitelben érkezik.

Értékelések átlaga

Nincs értékelés