Az oldalunk használhatóságának érdekében sütiket (cookie) használ, amelyek leírását az adatvédelmi tájékoztatónkban találod. Rendben
PREMIUM TUNING
AKCIÓK! HÍREK
Airtec Motorsport szívórendszer SUZUKI Swift Sport 1.4 Turbó ZC33S
Kattintásra galéria nyílik
Airtec Motorsport szívórendszer SUZUKI Swift Sport 1.4 Turbó ZC33S Airtec Motorsport szívórendszer SUZUKI Swift Sport 1.4 Turbó ZC33S Airtec Motorsport szívórendszer SUZUKI Swift Sport 1.4 Turbó ZC33S Airtec Motorsport szívórendszer SUZUKI Swift Sport 1.4 Turbó ZC33S Airtec Motorsport szívórendszer SUZUKI Swift Sport 1.4 Turbó ZC33S Airtec Motorsport szívórendszer SUZUKI Swift Sport 1.4 Turbó ZC33S Airtec Motorsport szívórendszer SUZUKI Swift Sport 1.4 Turbó ZC33S Airtec Motorsport szívórendszer SUZUKI Swift Sport 1.4 Turbó ZC33S Airtec Motorsport szívórendszer SUZUKI Swift Sport 1.4 Turbó ZC33S
453,39 USD
Áfával Áfa nélkül
Tedd a kosárba!
A bruttó ár (Áfával) 0% áfát tartalmaz, amennyiben a postázási vagy átadási ország: United States
Gyártó
Cikkszám: AZP_ATIKSUZ1
Gyári cikkszám: ATIKSUZ1

Rendelésre!
A kiszállítás várható napja:
2024.11.16
Airtec Motorsport szívórendszer SUZUKI Swift Sport 1.4 Turbó ZC33S

Az eredeti Suzuki intercooler széles, de sekély, és jelentősen akadályozza a radarszenzor és a légcsatorna, amely közvetlenül a mag előtt található.

Létrehoztunk egy intercoolert, amely 80%-kal mélyebb, mint az eredeti, és 88%-kal növeli a teljes kapacitást. Ez az egyetlen olyan intercooler a piacon, amely 15%-kal nagyobb bemeneti és kimeneti nyílásokat kínál, hogy kevesebb korlátozást biztosítson, és egy megnövelt melegoldali töltőcsővel is rendelkezik.


Bővülő Suzuki termékpalettánk részeként az AIRTEC Motorsport büszkén mutatja be Swift Sport Boosterjet intercooler-frissítésünket, amely alkalmas pályás vagy gyors közúti használatra.

Annak érdekében, hogy ne csökkenjen a teljesítmény a hosszan tartó kemény vezetés során, kifejlesztettünk egy nagyobb, szabadabb áramlású intercoolert, amely közvetlenül helyettesíti a kisebb és szigorúbb OEM-termékeket.

Az eredeti intercooler széles, de sekély, és jelentősen akadályozza a radarszenzor és a légcsatorna, amelyek közvetlenül az intercooler magja előtt helyezkednek el, és korlátozzák a légáramlást. Arra koncentráltunk, hogy kihasználjuk a rendelkezésre álló helyet, hogy létrehozzunk egy magot, amely illeszkedik a radarérzékelő mellé, de sokkal mélyebb volt. Ezután a fennmaradó helyet egy szabadabb folyású végtartály kialakítására használtuk fel.

Az eredmény egy hatalmas, 80%-kal mélyebb mag, mint az eredeti, ami hatalmas, 88%-os teljes kapacitásnövekedést kínál az OEM intercoolerhez képest, és jelentős mértékben megnövekedett az akadálymentes elülső terület is, ami lehetővé teszi, hogy a legtöbbet hozza ki a légáramlás biztosított.

Ez az egyetlen olyan intercooler a piacon, amely 15%-kal nagyobb bemenetet és kimenetet kínál, 60 mm-re növelve az eredeti intercooler szabványos 52 mm-es nyílásait a korlátozások csökkentése érdekében. A készletet Pro Hoses szilikon csővezetékkel szállítjuk, amely a kimeneti/hideg oldalon csatlakozik az OEM nyomásfokozó csőhöz, és helyettesíti a bemeneti/meleg oldalra menő csővezetéket az áramlás további javítása érdekében. Kínálunk egy opcionális megnövelt kimeneti/hidegoldali csőkészletet is .

A nagy átfolyású, öntött egyrészes öntött végtartályainkkal együtt, amelyek biztosítják az áramlás helyes és hatékony irányítását, az AIRTEC Motorsport intercooler sokkal nagyobb hűtési hatékonyságot és térfogatot kínál, mint a standard.

A készlet jól illeszkedik az eredeti lökhárító mögé, és nem igényel vágást vagy vágást, és probléma nélkül visszaállítható a szabványosra. Az átfogó szerelvénykészlet minden szerelvényt és szerelvényt, valamint részletes szerelési útmutatót tartalmaz. 

Méretek:
Eredeti intercooler
Szélesség: 690mm
Magasság: 135mm
Mélység: 50mm
Űrtartalom: 4,66 liter
Elülső terület: 932cm²
Bemenet: 52mm
Kimenet: 52mm

AIRTEC Motorsport intercooler
Szélesség: 570 mm
Magasság: 170 mm
Mélység: 90 mm
Űrtartalom: 8,79 liter
Elülső terület: 978 cm²
Bemenet: 60 mm
Kimenet: 60 mm

Jellemzők: 

88%-os kapacitásnövekedés az eredeti intercoolerhez képest
Az elülső terület növekedése az eredeti intercoolerhez képest
Hatalmas hűtési képesség növekedés
Csökkentett töltési hőmérséklet
Nagy átfolyású, öntött egyrészes öntött végtartályok
Nagyobb be- és kimenetek – ellentétben a piacon kapható többivel
Porszórt fekete felület
Pro Hoses szilikon csővezeték
Tartalmazza az összes szerelvényt és szerelvényt
Részletes szerelési útmutatót tartalmaz
Értékelések átlaga

Nincs értékelés